• Km: 6,84 Km

  • Durada Aproximada: 2:30 h

  • Desnivell: 266m positius

  • Dificultat: Fàcil
  • Tipus: Excursió fàcil

  • Recomanada: Per adults o nens, no te cap complicació

Powered by Wikiloc

Ruta de pocs km, senzilla però molt recomanable pels grans paisatges que es poden veure.

Aquesta ruta la vàrem descobrir gràcies a l’aplicació Natura Local, amb la qual cosa vàrem gaudir molt fent-la i atenent a totes les explicacions que l’aplicació ens anava fent. Com que se’ns va fer tard la vàrem retallar una mica, amb lo que si la voleu fer sencera, us recomano passar per la web de Natura Local on us podreu baixar-la tranquil·lament (Anar a la pagina de Natura Local).

La ruta comença a l’Estartit i de seguida pugem a la muntanya d’on podrem gaudir d’unes vistes espectaculars  de les Illes Medes i de tota la badia de l’Estartit i Pals. De seguida ja podrem gaudir de les vistes des del mirador del Cap de Barra, o encuriosir-nos amb el Pou de la Calella (avenc més profund, extens, i espectacular  del massís del Montgrí). Les histories del poble expliquen que un dia hi va caure una persona i que va anar a sortir al mar, cosa molt difícil doncs no connecta amb el mar. Seguint el camí que va per sobre el massís arribarem  a la Cala Calella, una petita cala, un racó d’aquells on perdre’s.

Si seguim el camí marcat, farem una forta pujada que ens tornarà a portar a dalt del massís i podrem observar les vistes de racó del Port Falaguer.

Per més informació us recomanem visitar la pàgina de Natura Local on la ruta i tot el que s’hi pot veure està explicat de forma excel·lent.

Nosaltres us deixem unes quantes fotografies de les vistes que tant ens van impressionar.