Per començar aquesta secció us presentem una App desenvolupada per la SEO (Sociedad Española de Ornitología) i la Fundació BBVA. Es tracta d’una aplicació bastant complerta i molt senzilla d’utilitzar que està dividida en dues parts:

  • La Guia d’aus: En aquest apartat podem veure més de 500 especies i per cada una d’elles podem veure fotografies, el mapa de la seva distribució a Espanya, vídeos i una mostra del seu cant. A més ens dona informació detallada sobre les característiques morfològiques més destacades, mides, colors i forma d’identificar-la, informació dels seu hàbitat , rutes migratòries , explicacions sobre les seves amenaces i fins i tot ens descrius les especies que més s’assemblen a elles. En definitiva una informació molt complerta i ben estructurada de les 563 especies més comunes que es poden veure a la Península.
  • Itineraris ornitològics: Un recull de diferents rutes on es poden observar els ocells de tot Espanya  ordenades per regions. A més se’ns dona informació de com arribar-hi, de les especies que son més provables de trobar-hi  i informació referent a  punts d’informació o allotjaments

En definitiva tota una enciclopèdia dins dels nostre telèfon mòbil disponible de forma gratuïta tant per IOs com per Android.