Benvinguts a Les Nostres Coses

Les Nostres Coses vol ser un recull de les activitats i aficions que compartim dins la nostra familia i que ens permeten passar moments molts especials entre nosaltres, moments en que pares i fills disfrutem de la natura, o ens embrutim a la cuina, o provem noves aplicacions o fotografiem tot el que es mou. Aquest blog neix amb diferents propòsits:

  • Compartir unes de les nostres aficions que és la de provar, saber , investigar qualsevol cosa que s’endolli i tingui wifi o Bluetooth
  • Aprendre conjuntament la creació, el funcionament i la gestió d’un blog.
  • Tenir un recull de les activitats que més ens agraden, per recordar-les, documentar-les i compartir-les amb familiars, amics o qui vulgui interessar-se.
  • I en definitiva per tenir un element més d’unió entre pares i fills, amb els que compartir aquest bé tant escàs que es diu temps.

 

Qui som?

En Guillem
En GuillemEl pare
Apassionat de mil coses; a vegades em penso que si el dia tingués 48 hores també em quedaria curt. Tinc la necessitat d’aprendre i comprendre. M’agrada estar en contacte amb la natura, des d’observar un paisatge de costa a observar els petits ocells com es comporten; m’agrada aprendre d’ella. M’agrada l’esport i més si puc pujar qualsevol cim, recorre la vora d’un riu o perdrem per qualsevol camí de ronda. M’agrada la fotografia, sobretot si davant de l’objectiu tinc els meus nens!. M’agrada la cuina i m’interessa conservar les receptes dels avis, aquella cuina que de la manera que anem tots es perdrà si no hi fem res. M’encanta la música, sóc un pianista frustrat però no em puc imaginar una vida sense música. M’apassiona la tecnologia i totes les novetats que surten ja siguin noves aplicacions, xarxes socials, o gadgets! Però per sobre de tot soc un apassionat dels meus fills, conversar amb ells , compartir moments i veure’ls créixer es la meva afició principal .
L'AdelaLa super mare
Apassionada de la familia i de tot allò que la fa funcionar, l’altra meva passió és l’esport. Fins després de que naixes en Pol no havia fet mai esport. Però després d’aquesta gran experiència que és la de tenir un fil, vaig començar a caminar per trobar aquells moments per una mateixa tant necessaris a la vida. Mica en mica aquelles caminades es van convertir en petites corregudes i aquestes es van anar convertint en grans corregudes fins arribar a còrrer mitges maratons, maratons i curses de 100 km. Continuant amb la meva passió per l’esport he passat de no saber nedar a poder participar en triatlons i duatlons i participar en varies rutes en bicicleta, ja sigui de muntanya com de carretera.
Sweet
SweetEl gos
Sóc l’últim en arribar a la familia, una familia on no et pots avorrir ni un moment. M’encanta quan fem sortides tot junts per pujar un cim o per recórrer qualsevol ruta. El que encara no he aprés és a dosificar-me i sempre acabo ben cansat ja que faig més camí: m’avanço per explorar el camí i després torno amb la resta de la familia. I així faig el doble!! 😉
En Pol
En PolEl fill gran
Sóc el germà gran i comparteixo moltes aficions i passions amb els meus pares. M’encanta la música, toco el violí, l’esport, la fotografia i m’atrau molt la cuina i sobretot tot una de les coses que més m’agrada és el que està relacionat amb les noves aplicacions i xarxes socials!!
En Ferran
En FerranEl fill mitjà
Jo sóc el mitjà dels tres germans. Ja des de molt petit m’han atret molt els esports i la competició. Actualment em dedico a la triatló ja que m’agrada molt còrrer, anar amb bicicleta i nedar. Una de les altres coses que m’agrada molt és la música tant tocar-la (també toco el violí) com escolar-la: sempre tinc el Spotify a punt!
La Claudia
La ClaudiaLa Princesa
Sóc la més petita de la familia! La meva principal afició és la música (toco el violí i aquest any començaré el piano) i la dansa!. M’ho passo molt bé quan estem tots junts i fem petites excursions que em permeten disfrutar de la muntanya o de les vistes